3skiver ananasDem fra dåse kan sagtens bruges. Resten af dåsen kan snackes eller bruges til noget andet, eller fryses ned.
1dl MayonaiseGerne hjemmelavet
1tskSennep
2spskCreme fraiche
1 1/2 tskKarryBrug gerne en god karry
Citronsaft
Salt og peber
Sådan gør du
Snit baconen i strimler og steg den sprød ved mellemvarme på en pande. Tag baconen af panden og hæld på fedtsugende papir
Du behøver ikke smide baconfedtet ud. Det kan du bruge til at stege din kylling i. Hvis du ikke ønsker dette, kan du selvfølgelig bare bruge lidt olie i stedet for.
Steg kyllingebrysterne på panden. De skal have ca. 6 minutter på hver side, afhængig af størrelse. Du kan eventuelt lige skære et op og se om det er færdigt.
Lad bacon og kylling køle af.Når det er afkølet, skæres kyllingen i tern. Det samme gøres med ananasskiverne.
Bland mayo, cremefraiche, karry og sennep blandes i en skål. Vend ananas, bacon og kylling i mayoblandingen.
Smag til med salt, peber og citronsaft. Hvis den mangler karrysmag kan det også tilsættes.
Serveres på rugbrød og nydes gerne i godt selskab med venner og familie.