Lækre luftige amerikanske pandekager – serveret med masser af ahornsirup og en lille klat smør.
Forb. tid5min
Tilb. tid15min
Samlet tid20min
Ret: Brunch, Morgenmad
Køkken: Amerikansk, Dansk
Keyword: Brunch, Morgenmad, pandekager
Antal: 4Personer
Ingredienser
1StkÆg
50gSmør
2dlSødmælk
2tskBagepulver
1tskVaniljesukker
2spskSukker
3dl Mælk
Smørtil stegning
Sådan gør du
Smelt smørret i en gryde eller mikrobølgeovn. Det skal bare være smeltet.
Bland mælken sammen med smørret og tilsæt så ægget og rør ægget ud i væsken. Hæld sukkeret i.
Bland mel, vaniljesukker og bagepulver i en anden skål. Sigt melet ned i skålen med de våde ingredienser, Så undgår du klumper af mel. Rør kortvarigt dejen sammen. Den skal være flydende, men også fast. Den er typisk tykkere end en "dansk" pandekage dej.
Steg dine pandekager på en opvarmet pande med en smule smør. Når du ser bobler forme sig på overfladen af dine pandekager skal de vendes. Giv dem omkring 30 sekunder på den anden side og tag dem så af.
Server dine amerikanske pandekager med masser af sirup og en lille klat smør – Eller lige det du selv har lyst til at putte på.